Pariu ca nu stiai...

Şefii companiei bulgare de telecomunicaţii Mobitel au suspendat numărul de telefon mobil 0888 888 888, după ce toate persoanele care l-au avut au murit în ultimii zece ani.
Primul proprietar al său, Vladimir Grashnov, fostul CEO al companiei Mobitel, a murit de cancer în 2001, la doar 48 de ani. Deşi nu a avut niciun fel de 
probleme la muncă, au existat zvonuri că boala sa ar fi fost provocată de către un afacerist rival care a folosit o otravă radioactivă, relatează Daily Mail.
Numărul blestemat i-a revenit apoi lui Konstantin Dimitrov, un şef al mafiei din Bulgaria. Acesta a fost împuşcat mortal în 2003, în timpul unei călătorii efectuate în Olanda, în cadrul căreia îşi inspecta imperiul drogurilor, în valoare de sute de milioane de euro.

Dimitrov a murit la 31 de ani şi avea mobilul cu el când a fost împuşcat. În acel moment el lua masa cu un frumos fotomodel. Se pare că mafioţii ruşi, invidioşi pe afacerile lui cu droguri, au fost cei care au ordonat asasinarea bulgarului.
Numărul de telefon a ajuns apoi al unui om de afaceri dubios, Konstantin Dishliev. Acesta a fost împuşcat în faţa unui restaurant indian din Sofia în 2005, imediat după ce a preluat numărul de telefon.
Dishliev, se ocupa cu afaceri imobiliare
, însă în secret conducea o operaţiune de trafic cu cocaină.
De la moartea acestuia, numărul 0888 888 888 a fost suspendat definitiv de către şefii companiei bulgare de telecomunicaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Calendar

free counters

Sample

blog counter

Link exchange

BannerFans.com